Dan Bulucea

Dan Bulucea

Country Manager
Google Romania

Incepand din noiembrie 2010, Dan Bulucea a fost numit Country Manager al Google in Romania, echipa locala fiind responsabila pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzari directe de publicitate.

Anterior, Dan Bulucea a lucrat in ultimii 12 ani in cadrul Microsoft unde a avut diverse roluri, cel mai recent fiind cel de Director de Business si Marketing pentru filiala din Romania, ocupand inainte pozitia de Senior Platform Strategy Manager la sediul Microsoft din Munchen pentru Europa Centrala si de Est. Totodata, s-a ocupat de promovarea si adoptia platformei Microsoft in Romania. Inainte de a se alatura Microsoft, Dan Bulucea a fost General Manager al Salient Romania, unul dintre cei mai mari producatori din Romania de PC-uri la acea vreme. Dan Bulucea detine un Executive MBA si este licentiat in Informatica.

Vrei sa participi?

ecomTEAM inseamna dezbateri, studii de caz, solutii imediate, 8 workshopuri pe teme cheie din e-commerce si noi oportunitati de business.

Inscrie-te acum! →

Un eveniment

Partener principal

Urmareste-ne

ecomTEAM News Box

Partener principal

Parteneri ecomTEAM

Sponsori ecomTEAM

Partener Business Networking Lounge

Partener oficial de distractie ecomTEAM

Parteneri media