Daniel Nicolescu

Daniel Nicolescu

CEO
PayU South East Europe

Din pozitia de CEO PayU SEE, Daniel este responsabil cu dezvoltarea afacerilor companiilor atat pe piata din Romania, cat si in intreaga regiune a Europei de Sud-Est. Avand o experienta de peste 17 ani in construirea si dezvoltarea companiilor in industriile IT, comert electronic, plati online si software, Daniel este unul dintre fondatorii integratorului de plati online achizitionat de Naspers in 2010.

Anterior numirii in pozitia de CEO PayU SEE, Daniel a fost responsabil cu identificarea, dezvoltarea si lansarea de noi produse, in calitate de Chief Product Officer, precum si cu implementarea de parteneriate strategice si managementul proiectelor cu clienti sau parteneri la nivel regional, in calitate de Head of Business Development.

De-a lungul carierei, Daniel a jucat un rol important intr-o serie proiecte de anvergura nationala si internationala: dezvoltarea RAV Antivirus, tehnologie de securitate achizitionata de catre Microsoft in 2003 sau dezvoltarea Avangate, solutie integrata de comert electronic, distributie de software si management de parteneri dedicata producatorilor de software la nivel international.

Vrei sa participi?

ecomTEAM inseamna dezbateri, studii de caz, solutii imediate, 8 workshopuri pe teme cheie din e-commerce si noi oportunitati de business.

Inscrie-te acum! →

Un eveniment

Partener principal

Urmareste-ne

ecomTEAM News Box

Partener principal

Parteneri ecomTEAM

Sponsori ecomTEAM

Partener Business Networking Lounge

Partener oficial de distractie ecomTEAM

Parteneri media