Lucian Aldescu

Lucian Aldescu

CEO
DPD Romania

Lucian Aldescu este in prezent CEO al companiei de curierat DPD Romania. El si-a inceput cariera in domeniul transporturilor si logisticii incepand cu 1994, ca logistic manager, in cadrul companiei belgiene Eculine. In 1997 fondeaza, alaturi de James Gray-Cheape, Pegasus Courier, compania care a fost achizionata in 2008 de catre grupul GeoPost – Yurtici Cargo si a preluat numele de DPD.

Lucian Aldescu este absolvent al programului de MBA Tiffin University si a fost presedinte al A.O.C.R. (Asociatia Operatorilor de Curierat din Romania) in perioada 2009-2011.

DPD Romania

DPD este unul dintre principalii furnizori de servicii de coletarie din Europa, ceea ce face din companie un partener de incredere al oricarei afaceri.

Compania este parte a retelei DPD International – care are o experienta de peste 40 de ani in domeniu si, de asemenea, experti pe piata interna.

In Romania, DPD este unul dintre principalii furnizori de coletarie si prima companie care a oferit serviciul de livrare “same day” in Bucuresti.

Vrei sa participi?

ecomTEAM inseamna dezbateri, studii de caz, solutii imediate, 8 workshopuri pe teme cheie din e-commerce si noi oportunitati de business.

Inscrie-te acum! →

Un eveniment

Partener principal

Urmareste-ne

ecomTEAM News Box

Partener principal

Parteneri ecomTEAM

Sponsori ecomTEAM

Partener Business Networking Lounge

Partener oficial de distractie ecomTEAM

Parteneri media