Andrei Dumitrascu

CEO @ Breslo

Andrei este o personalitate puternica, fiind deseori recunoscut ca lider si avand o experienta vasta de business, cladita pe povesti de succes. Absolvent de Drept Comercial International, are peste 10 ani de experienta in Marketing & Commercial, lucrand in companii de top precum PepsiCo sau Danone. Are un background solid pe zona de branding, business development, coaching si leadership situational. A generat, alaturi de echipele sale, rezultate excelente de business care l-au promovat in pozitii cheie in multinationale.

In prezent se bucura de o noua etapa a vietii sale, cea “post-corporate”. In ianuarie 2018 a decis sa experimenteze ceva nou si incitant: a intrat in zona antreprenoriala, preluand conducerea celui mai mare marketplace de handmade din Romania, Breslo. Business-ul are o istorie de peste 10 ani pe piata, fiind primul marketplace la acel moment. Astazi, business-ul are peste 200.000 de membri.

Fun fact! Are o pasiune pentru a scris carti pentru copii si ii place sa se echipeze in Mos Craciun in fiecare an. Cea mai recenta carte a sa, Narpi, a fost scrisa in 2017 si a publicat-o in decembrie.
Ceilalti speakeri