Marius Costin

Country Manager @ PayU Romania

Manager cu peste 15 ani de experiență în 4 industrii diferite, Marius este unul dintre profesioniștii din business care pune pasiune în tot ceea ce face și apreciază responsabilitatea ca fiind una dintre cele mai importante calități în business.

De la start-up-uri la companii multinaționale, de la expertiza națională la cea internațională, Marius a avansat constant în carieră, generând în același timp creșteri accelerate pentru fiecare companie pe care a condus-o. Stilul său de management motivațional a fost apreciat de echipe de peste 800 de persoane și a condus la construirea și retenția de echipe extrem de motivate.

Din 2014, Marius coordonează echipa PayU Romania, liderul pieței de plăți online, din funcția de Country Manager. Sub conducerea sa, compania a înregistrat cea mai agresivă creștere a din rândul țărilor PayU EMEA, o realizare apreciată la nivel internațional.

Rețeta lui pentru succes? Aduceți întotdeauna valoare adăugată în tot ceea ce faceți și pentru toate persoanele pe care le întâlniți pe parcurs. Și cu siguranță acest lucru se va vedea în cifre.
Ceilalti speakeri