Rares Florea

Regional Country Manager @ Fitbit

Cu 12 ani experienta in industria de servicii financiare, retail, online marketing si comert online, Rares Florea detine functia de Regional Country Manager CEE in cadrul Fitbit.

Absolvent al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Administratie Publica, Rares a intrat in contact cu mediul de afaceri international inca de la primul loc de munca, gestionand pentru echipele din care a facut parte relatia comerciala cu parteneri strategici din Europa Centrala si de Est.

Si-a consolidat ascensiunea profesionala ocupand pozitii cheie in cadrul mai multor companii de top precum Bancpost sau Groupon Romania, supervizand relatia de business cu partenerii internationali. In 2012, s-a alaturat Upstream, unul dintre principalii furnizori de solutii de mobile marketing cu o prezenta puternica in peste 40 de tari, in calitate de Director de Achizitii.

Intre anii 2012-2015, Rares Florea a ocupat pozitia de Online Sales Manager in cadrul PayU Romania, cel mai important procesator de plati online din Romania.

In iunie 2015, Rares s-a alaturat Vector Watch, fiind responsabil cu performanta comerciala a companiei in Romania si Europa Centrala si de Sud-Est, supervizand totodata si implementarea activitatior de marketing si de vanzari ale companiei.

In putinul timp liber, Rares este un jucator impatimit de baschet, castigand premii importante in cei peste 15 ani de activitate ca jucator semiprofesionist.
Ceilalti speakeri